De omzet van het concern zal daarom lager uitvallen. In het derde kwartaal is de omzet waarschijnlijk 8,3% gedaald, zo verwachten door het financiële persbureau Bloomberg gepolste analisten.

In het tweede kwartaal leed Marks & Spencer nog een omzetverlies van 6,1%. De onderneming moest de prijzen in december al flink verlagen om consumenten de winkels in te lokken.

De verkopen daalden daarom tot het laagste niveau sinds 1983. Op 7 januari presenteert Marks & Spencer zijn omzet over de kerstperiode.

De kans bestaat dat Marks & Spencer het dividend geheel overslaat wegens tegenvallende resultaten. In deze zware economische tijden schroeven consumenten hun bestedingen terug, zeker als het gaat om luxe artikelen en diensten. ABN Amro hanteert een houden-advies.

De omzet van het concern zal daarom lager uitvallen. In het derde kwartaal is de omzet waarschijnlijk 8,3% gedaald, zo verwachten door het financiële persbureau Bloomberg gepolste analisten.In het tweede kwartaal leed Marks & Spencer nog een omzetverlies van 6,1%. De onderneming moest de prijzen in december al flink verlagen om consumenten de winkels in te lokken. De verkopen daalden daarom tot het laagste niveau sinds 1983. Op 7 januari presenteert Marks & Spencer zijn omzet over de kerstperiode. De kans bestaat dat Marks & Spencer het dividend geheel overslaat wegens tegenvallende resultaten. In deze zware economische tijden schroeven consumenten hun bestedingen terug, zeker als het gaat om luxe artikelen en diensten. ABN Amro hanteert een houden-advies.