Zuckerberg heeft de Securities and Exchange Commission laten weten niet van plan te zijn om binnen een periode van 12 maanden te verkopen.

Hij is op de eerste plaats de bezitter van 444 miljoen gewone aandelen, plus opties voor nog eens 60 miljoen aandelen.

Belastingen betalen

Twee andere directeurs van het bedrijf, Marc Andreessen en Donald Graham, willen wel hun posities in Facebook gedeeltelijk afbouwen, maar hebben daar naar eigen zeggen goede redenen voor. Ze zijn beiden namelijk een grote som verschuldigd aan de belastingen.

Andreessen heeft al publiek gemaakt dat hij alleen aandelen zal verkopen ter waarde van het verschuldigde bedrag en niet voor een cent meer.

Hij is van plan om zijn resterende aandelen Facebook nog voor onbepaalde tijd bij te houden. De lockup periode voor de aandeelhouders verstrijkt tussen 29 oktober en 14 november.

Zuckerberg heeft de Securities and Exchange Commission laten weten niet van plan te zijn om binnen een periode van 12 maanden te verkopen. Hij is op de eerste plaats de bezitter van 444 miljoen gewone aandelen, plus opties voor nog eens 60 miljoen aandelen.Belastingen betalen Twee andere directeurs van het bedrijf, Marc Andreessen en Donald Graham, willen wel hun posities in Facebook gedeeltelijk afbouwen, maar hebben daar naar eigen zeggen goede redenen voor. Ze zijn beiden namelijk een grote som verschuldigd aan de belastingen. Andreessen heeft al publiek gemaakt dat hij alleen aandelen zal verkopen ter waarde van het verschuldigde bedrag en niet voor een cent meer. Hij is van plan om zijn resterende aandelen Facebook nog voor onbepaalde tijd bij te houden. De lockup periode voor de aandeelhouders verstrijkt tussen 29 oktober en 14 november.