Dit zal volgens Mobius een outflow van kapitaal veroorzaken. Hij spreekt met kennis van zaken, want hij heeft al meer dan 40 jaar ervaring met de groeilanden. In het verleden heeft een belegging in de emerging markets altijd met heel veel vuur verdedigd.

Ook nu is Mobius voor de lange termijn positief, maar hij adviseert wel om te wachten tot de prijsval is afgeremd alvorens opnieuw in te stappen. Het kan naar zijn mening wel een tijdje duren alvorens de situatie is gestabiliseerd, vroeg of laat kunnen nieuwe problemen opduiken.

Dit zal volgens Mobius een outflow van kapitaal veroorzaken. Hij spreekt met kennis van zaken, want hij heeft al meer dan 40 jaar ervaring met de groeilanden. In het verleden heeft een belegging in de emerging markets altijd met heel veel vuur verdedigd. Ook nu is Mobius voor de lange termijn positief, maar hij adviseert wel om te wachten tot de prijsval is afgeremd alvorens opnieuw in te stappen. Het kan naar zijn mening wel een tijdje duren alvorens de situatie is gestabiliseerd, vroeg of laat kunnen nieuwe problemen opduiken.