Mobius: "De zogenaamde BRIC-landen, Brazilië, Rusland, India en China gaan samen met Turkije en Zuid-Afrika het voortouw nemen in het economisch herstel. De groei in deze landen gaat zo sterk zijn dat ze de kwakkelende economieën in de geïndustrialiseerde wereld mee op sleeptouw neemt."

Volgens Mobius zal het herstel in de groeilanden zo krachtig zijn dat een recessie in de Verenigde Staten kan worden voorkomen: "De VS bewegen inderdaad in een andere richting dan de groeilanden. Die beweging zal echter gestopt worden en naarmate we verder opschieten in de tijd gaan de economische indicatoren in de VS beter en beter worden. Qua belegging geef ik echter de voordeel aan de groeilanden, want daar valt het grootste potentieel te rapen."

Mobius: "De zogenaamde BRIC-landen, Brazilië, Rusland, India en China gaan samen met Turkije en Zuid-Afrika het voortouw nemen in het economisch herstel. De groei in deze landen gaat zo sterk zijn dat ze de kwakkelende economieën in de geïndustrialiseerde wereld mee op sleeptouw neemt." Volgens Mobius zal het herstel in de groeilanden zo krachtig zijn dat een recessie in de Verenigde Staten kan worden voorkomen: "De VS bewegen inderdaad in een andere richting dan de groeilanden. Die beweging zal echter gestopt worden en naarmate we verder opschieten in de tijd gaan de economische indicatoren in de VS beter en beter worden. Qua belegging geef ik echter de voordeel aan de groeilanden, want daar valt het grootste potentieel te rapen."