Mark Mobius: "Nee, integendeel zelfs. De grondstoffenprijzen gaan hoger en hoger klimmen. De U.S. Federal Reserve gaat meer staatsobligaties opkopen en dat zal de commodities naar nieuwe prijspieken duwen. Grondstoffen zijn en blijven voor mij 'the place to be". "

Mobius belegt onder andere in grondstoffenaandelen: "Die zijn in veel gevallen achtergebleven, zodat daar nog kansen weggelegd liggen. Maar ook de bredere beurzen bieden nog een groot potentieel. Ik denk daarbij bijvoorbeeld aan consumentengerichte aandelen in de groeimarkten. Deze aandelen gaan profiteren van de toenemende koopkracht in de groeilanden. Ik ben vooral positief voor China, een land dat geen grote problemen kent en ook niet zal kennen. De waarderingen in China zijn weliswaar niet meer zo positief als een tijdje geleden, maar toch ben ik nog steeds koper in Shanghai.

Mark Mobius: "Nee, integendeel zelfs. De grondstoffenprijzen gaan hoger en hoger klimmen. De U.S. Federal Reserve gaat meer staatsobligaties opkopen en dat zal de commodities naar nieuwe prijspieken duwen. Grondstoffen zijn en blijven voor mij 'the place to be". " Mobius belegt onder andere in grondstoffenaandelen: "Die zijn in veel gevallen achtergebleven, zodat daar nog kansen weggelegd liggen. Maar ook de bredere beurzen bieden nog een groot potentieel. Ik denk daarbij bijvoorbeeld aan consumentengerichte aandelen in de groeimarkten. Deze aandelen gaan profiteren van de toenemende koopkracht in de groeilanden. Ik ben vooral positief voor China, een land dat geen grote problemen kent en ook niet zal kennen. De waarderingen in China zijn weliswaar niet meer zo positief als een tijdje geleden, maar toch ben ik nog steeds koper in Shanghai.