In de jaren 50 en 60 is die piek in de Verenigde Staten bereikt, maar vanaf de jaren 70 zijn de VS in de ene zeepbel na de andere beland. Het gevolg daarvan was dat de overheidsschulden alsmaar verder opliepen. Mark Faber is van mening dat het vet nu duidelijk van de soep is.

De uitgever van de Gloom, Boom, & Doom Report gelooft dat we in een nieuwe wereld zijn beland, waarin de regels van de oude niet meer tellen. Vroeger deed extra geld de lonen stijgen, momenteel heeft geldcreatie door de Amerikaanse centrale bank de beurkoersen, grondstoffen enzovoort door het plafond gejaagd.

In de jaren 50 en 60 is die piek in de Verenigde Staten bereikt, maar vanaf de jaren 70 zijn de VS in de ene zeepbel na de andere beland. Het gevolg daarvan was dat de overheidsschulden alsmaar verder opliepen. Mark Faber is van mening dat het vet nu duidelijk van de soep is. De uitgever van de Gloom, Boom, & Doom Report gelooft dat we in een nieuwe wereld zijn beland, waarin de regels van de oude niet meer tellen. Vroeger deed extra geld de lonen stijgen, momenteel heeft geldcreatie door de Amerikaanse centrale bank de beurkoersen, grondstoffen enzovoort door het plafond gejaagd.