Peter Schiff, de president van Euro Capital Group, en Mark Dow, auteur van Behavioral Macro blog, maakten elkaar in een televisieuitzending het leven zuur over het sentiment op de goudmarkt. Dow gelooft dat dit sentiment niet negatief of positief te noemen is.

Eerder kan van een neutraal sentiment gesproken worden, maar daar is Schiff het niet mee eens. Hij was het in zowat alles met zijn collega oneens, in zijn ogen blijft het sentiment rond het goud negatief. Dat betekent vanuit het standpunt van de contrarians dat de goudprijs plots fors kan stijgen. Dow gelooft echter dat het zowat onmogelijk is om de toekomstige richting van het goud te voorspellen.

Peter Schiff, de president van Euro Capital Group, en Mark Dow, auteur van Behavioral Macro blog, maakten elkaar in een televisieuitzending het leven zuur over het sentiment op de goudmarkt. Dow gelooft dat dit sentiment niet negatief of positief te noemen is. Eerder kan van een neutraal sentiment gesproken worden, maar daar is Schiff het niet mee eens. Hij was het in zowat alles met zijn collega oneens, in zijn ogen blijft het sentiment rond het goud negatief. Dat betekent vanuit het standpunt van de contrarians dat de goudprijs plots fors kan stijgen. Dow gelooft echter dat het zowat onmogelijk is om de toekomstige richting van het goud te voorspellen.