Mario Draghi ziet in zijn nachtmerrie weer zombies rondlopen, want de kredietverstrekking in Europa is in september teruggevallen tot een nieuw dieptepunt. De president van de Europese Centrale Bank slaagt er dus maar niet in om die kredietverstrekking te reanimeren.

De groei van de geldhoeveelheid M3 groeide vorige maand aan het traagste tempo sinds januari 2012. "Mario Draghi's Nightmare Gets Worse", zo blokletterde Zero Hedge afgelopen vrijdag. Van een normalisering in de Europese banksector is tot dus geen sprake.

Mario Draghi ziet in zijn nachtmerrie weer zombies rondlopen, want de kredietverstrekking in Europa is in september teruggevallen tot een nieuw dieptepunt. De president van de Europese Centrale Bank slaagt er dus maar niet in om die kredietverstrekking te reanimeren. De groei van de geldhoeveelheid M3 groeide vorige maand aan het traagste tempo sinds januari 2012. "Mario Draghi's Nightmare Gets Worse", zo blokletterde Zero Hedge afgelopen vrijdag. Van een normalisering in de Europese banksector is tot dus geen sprake.