Morgen worden in de Verenigde Staten de werkloosheidscijfers voor de maand augustus gepubliceerd en die kunnen spelbepalend zijn voor de gang op de financiële markten in de dagen nadien. De consensusverwachting ligt op 180.000 nieuwe banen buiten de landbouwsector.

Daarnaast zou de werkloosheidsgraad ongewijzigd zijn gebleven op 7,40%. Beter dan verwachte werkloosheidscijfers kunnen echter Wall Street een extra impuls geven, ze zouden aantonen dat de Amerikaanse economie inderdaad in een hogere versnelling is gaan draaien.

Morgen worden in de Verenigde Staten de werkloosheidscijfers voor de maand augustus gepubliceerd en die kunnen spelbepalend zijn voor de gang op de financiële markten in de dagen nadien. De consensusverwachting ligt op 180.000 nieuwe banen buiten de landbouwsector. Daarnaast zou de werkloosheidsgraad ongewijzigd zijn gebleven op 7,40%. Beter dan verwachte werkloosheidscijfers kunnen echter Wall Street een extra impuls geven, ze zouden aantonen dat de Amerikaanse economie inderdaad in een hogere versnelling is gaan draaien.