Draghi verwacht dat de economie in de eurozone dit jaar met 0,60% zal groeien, maar hij neemt daarmee volgens Draghi zijn wensen voor werkelijkheid. De Europese economie kan zich in het beste geval wat stabiliseren, maar van een opleving zal geen sprake zijn.

De Europeanen verzetten zich in toenemende mate tegen de begrotingspolitiek zoals die nu wordt gevoerd, om maar te zwijgen van hun verzet tegen de besparingsmaatregelen. Er staan de eurozone zodoende nog moeilijke tijden te wachten, ook 2014 kan een moeilijk jaar worden.

Draghi verwacht dat de economie in de eurozone dit jaar met 0,60% zal groeien, maar hij neemt daarmee volgens Draghi zijn wensen voor werkelijkheid. De Europese economie kan zich in het beste geval wat stabiliseren, maar van een opleving zal geen sprake zijn. De Europeanen verzetten zich in toenemende mate tegen de begrotingspolitiek zoals die nu wordt gevoerd, om maar te zwijgen van hun verzet tegen de besparingsmaatregelen. Er staan de eurozone zodoende nog moeilijke tijden te wachten, ook 2014 kan een moeilijk jaar worden.