Op de meeting van de Europese Centrale Bank viel uiteindelijk weinig nieuws te melden, de basisrente werd uiteindelijk ongewijzigd gehouden. Bovendien werd er ook geen onmiddellijke rentedaling in het vooruitzicht gesteld. De beleggers reageerden zodoende teleurgesteld.

Uiteindelijk ging alleen de koers van de euro hoger, waarbij het niveau van 1,31 dollar werd doorbroken. Bovendien werden de economische prognoses voor het huidige boekjaar naar beneden aangepast, er wordt nu gerekend op een economische krimp met 0,60% in plaats van met 0,50%.

Op de meeting van de Europese Centrale Bank viel uiteindelijk weinig nieuws te melden, de basisrente werd uiteindelijk ongewijzigd gehouden. Bovendien werd er ook geen onmiddellijke rentedaling in het vooruitzicht gesteld. De beleggers reageerden zodoende teleurgesteld. Uiteindelijk ging alleen de koers van de euro hoger, waarbij het niveau van 1,31 dollar werd doorbroken. Bovendien werden de economische prognoses voor het huidige boekjaar naar beneden aangepast, er wordt nu gerekend op een economische krimp met 0,60% in plaats van met 0,50%.