Draghi heeft alleen heeft alleen wat mondelinge beloftes gedaan. Er is volgens haar een duidelijk onderscheid tussen de Amerikaanse en de Europese monetaire politiek. De Amerikanen voegen de daad bij het woord, de Europeanen blijven voortdurend de kat uit de boom kijken.

Godfrey wijst er op dat de Amerikaanse monetaire politiek voldoende agressief is, terwijl Europa denkt dat een renteverlaging zal volstaan.

Dat is echter niet het geval, want de banken zullen niet meer kredieten toestaan omdat de rente met een kwart procent is verlaagd. Draghi spreekt van nog andere maatregelen, maar blijkt weinig of geen troeven in handen te hebben.

Draghi heeft alleen heeft alleen wat mondelinge beloftes gedaan. Er is volgens haar een duidelijk onderscheid tussen de Amerikaanse en de Europese monetaire politiek. De Amerikanen voegen de daad bij het woord, de Europeanen blijven voortdurend de kat uit de boom kijken. Godfrey wijst er op dat de Amerikaanse monetaire politiek voldoende agressief is, terwijl Europa denkt dat een renteverlaging zal volstaan. Dat is echter niet het geval, want de banken zullen niet meer kredieten toestaan omdat de rente met een kwart procent is verlaagd. Draghi spreekt van nog andere maatregelen, maar blijkt weinig of geen troeven in handen te hebben.