De Europese beurzen zijn vandaag meestal hoger gesloten, met de BEL 20 als regel die de uitzondering bevestigt. De Euro Stoxx 50 kon een winst van een kwart procent vasthouden. Mobistar was bij de telco's goed op dreef, Belgacom en Telenet moesten terrein prijsgeven.

Iets hogere omzet bij Sioen

Over het eerste halfjaar van 2012 realiseerde Sioen een netto omzet uit voortgezette activiteiten van 167,1 miljoen EUR tegenover 165,4 miljoen EUR in het eerste halfjaar van 2011 of een groei van 1,0%. De Apparel en Coating divisie zijn de stuwende krachten achter deze groei.

Coating

In deze divisie blijft de vraag naar bouwmaterialen (versteviging voor daken) hoog. Dit is tevens de voornaamste reden van de groei binnen deze divisie.

Apparel

In de Apparel divisie wordt de groei vooral gestuwd door de professionele (industriële technische beschermkledij van hoge kwaliteit) en specifieke markten (brandweerkledij, kettingzaagbescherming in de bosbouw).

Chemicals

Een verandering in de samenstelling van de verkopen en verhoogde efficiëntie hebben geleid tot betere resultaten.

Vooruitzichten

Een gediversifieerde portfolio, focus op O & O en een weloverwogen kostenbeleid vormen de pijlers van ons vertrouwen in de toekomst.

De turbulente economische tijden verplichten bedrijven tot nauwgezette opvolging, waakzaamheid en tot het snel nemen van beslissingen in een omgeving die steeds vlugger verandert.

De Europese beurzen zijn vandaag meestal hoger gesloten, met de BEL 20 als regel die de uitzondering bevestigt. De Euro Stoxx 50 kon een winst van een kwart procent vasthouden. Mobistar was bij de telco's goed op dreef, Belgacom en Telenet moesten terrein prijsgeven. Iets hogere omzet bij Sioen Over het eerste halfjaar van 2012 realiseerde Sioen een netto omzet uit voortgezette activiteiten van 167,1 miljoen EUR tegenover 165,4 miljoen EUR in het eerste halfjaar van 2011 of een groei van 1,0%. De Apparel en Coating divisie zijn de stuwende krachten achter deze groei. Coating In deze divisie blijft de vraag naar bouwmaterialen (versteviging voor daken) hoog. Dit is tevens de voornaamste reden van de groei binnen deze divisie.Apparel In de Apparel divisie wordt de groei vooral gestuwd door de professionele (industriële technische beschermkledij van hoge kwaliteit) en specifieke markten (brandweerkledij, kettingzaagbescherming in de bosbouw).Chemicals Een verandering in de samenstelling van de verkopen en verhoogde efficiëntie hebben geleid tot betere resultaten.Vooruitzichten Een gediversifieerde portfolio, focus op O & O en een weloverwogen kostenbeleid vormen de pijlers van ons vertrouwen in de toekomst. De turbulente economische tijden verplichten bedrijven tot nauwgezette opvolging, waakzaamheid en tot het snel nemen van beslissingen in een omgeving die steeds vlugger verandert.