De recente problemen in de banksector, op de eerste plaats dan met Espirito Santo en Erste, zijn geen geïsoleerde ongevallen, maar kaderen in een bredere omgeving van Europese banken die in de problemen zaten en nog altijd zitten. Tyler Durden hoopt maar dat Draghi niet in sprookjes gelooft.

Hij verwijst daarbij naar Alice in Wonderland van Lewis Carroll, waarin Alice een slaapliedje zingt voor de Rode Koning. Alice zou in dit geval Mario Draghi kunnen zijn, de beleggers de Rode Koning. Aan dit soort sprookjesvertellers is momenteel geen behoefte, er moet eerder gehandeld worden.

De recente problemen in de banksector, op de eerste plaats dan met Espirito Santo en Erste, zijn geen geïsoleerde ongevallen, maar kaderen in een bredere omgeving van Europese banken die in de problemen zaten en nog altijd zitten. Tyler Durden hoopt maar dat Draghi niet in sprookjes gelooft. Hij verwijst daarbij naar Alice in Wonderland van Lewis Carroll, waarin Alice een slaapliedje zingt voor de Rode Koning. Alice zou in dit geval Mario Draghi kunnen zijn, de beleggers de Rode Koning. Aan dit soort sprookjesvertellers is momenteel geen behoefte, er moet eerder gehandeld worden.