Marihuana kan namelijk de volgende grondstof zijn die boomt. De handel in deze soft drug is momenteel in handen van criminele organisaties, maar wanneer de handel in cannabis-producten boven water komt kunnen de gevolgen niet te overzien zijn.

Troy Dayton, CEO van de The ArcView Group, geeft professioneel advies aan al wie in de cannabisindustrie wil investeren. Dayton geeft toe dat er nog heel wat onzekerheden zijn, maar dat wanneer de ingeslagen weg wordt verder gezet het potentieel voor de nieuwe grondstof enorm kan zijn.

Marihuana kan namelijk de volgende grondstof zijn die boomt. De handel in deze soft drug is momenteel in handen van criminele organisaties, maar wanneer de handel in cannabis-producten boven water komt kunnen de gevolgen niet te overzien zijn. Troy Dayton, CEO van de The ArcView Group, geeft professioneel advies aan al wie in de cannabisindustrie wil investeren. Dayton geeft toe dat er nog heel wat onzekerheden zijn, maar dat wanneer de ingeslagen weg wordt verder gezet het potentieel voor de nieuwe grondstof enorm kan zijn.