Daarnaast zijn er inmiddels al een 15-tal staten waar marihuana voor medicinaal gebruik in de handel mag worden verkocht.

De bedrijven die zich specialisteren in het kweken van wiet, in de behandeling op basis van producten van cannabis sativa en in het geven van advies voor het telen van marihuanaplanten rijzen inmiddels als paddestoelen uit de grond. Dat belet echter niet dat nog geen aantal belangrijke hinderpalen genomen moeten worden.

Het opstarten van een bedrijfje blijkt financieel toch een vrij grote investering te vragen, waarbij de kandidaat-ondernemers met tal van uitdagingen worden geconfronteerd.

De meeste banken zijn niet bepaald happig om zaken te doen met cannabistelers, zodat van kredieten, van credit cards en in sommige gevallen zelfs van een gewone bankrekening geen sprake is.

Daarnaast zijn er inmiddels al een 15-tal staten waar marihuana voor medicinaal gebruik in de handel mag worden verkocht. De bedrijven die zich specialisteren in het kweken van wiet, in de behandeling op basis van producten van cannabis sativa en in het geven van advies voor het telen van marihuanaplanten rijzen inmiddels als paddestoelen uit de grond. Dat belet echter niet dat nog geen aantal belangrijke hinderpalen genomen moeten worden. Het opstarten van een bedrijfje blijkt financieel toch een vrij grote investering te vragen, waarbij de kandidaat-ondernemers met tal van uitdagingen worden geconfronteerd. De meeste banken zijn niet bepaald happig om zaken te doen met cannabistelers, zodat van kredieten, van credit cards en in sommige gevallen zelfs van een gewone bankrekening geen sprake is.