Montoro riep zijn landgenoten op om kalm te blijven, want het zou slechts om een beperkte aanslag op het spaargeld gaan. De De Spaanse premier Mariano Rajoy zweeg in alle talen, maar maakt in alle deel van het complot gericht op het lichter worden van de Spanjaarden.

In El Pais verklaarde Montoro dat een belasting op haar spaargeld noodzakelijk is in het kader van de standaardisering van het belastingstelsel. Naar verluidt zou achter de schermen alles al geregeld zijn, Spanje zou de toestemming van Europa gekregen hebben om de heffing op het spaargeld door te voeren.

Montoro riep zijn landgenoten op om kalm te blijven, want het zou slechts om een beperkte aanslag op het spaargeld gaan. De De Spaanse premier Mariano Rajoy zweeg in alle talen, maar maakt in alle deel van het complot gericht op het lichter worden van de Spanjaarden. In El Pais verklaarde Montoro dat een belasting op haar spaargeld noodzakelijk is in het kader van de standaardisering van het belastingstelsel. Naar verluidt zou achter de schermen alles al geregeld zijn, Spanje zou de toestemming van Europa gekregen hebben om de heffing op het spaargeld door te voeren.