Het sentiment werd positief beïnvloed door de slotverklaring na afloop van de FED-meeting. President Mario Draghi van de Europese Centrale Bank verzekerde dat de rente nog lang laag kan blijven, de risico's voor de Europese economie liggen namelijk nog steeds aan de onderzijde.

De Spaanse premier Mariano Rajoy geeft toe het corruptieschandaal fout te hebben aangepakt door alles eerst te willen ontkennen. Rajoy ontkende wel zelf smeergeld te hebben ontvangen, andere leden van zijn Partido Popular-partij zouden dat wel hebben gedaan.

Het sentiment werd positief beïnvloed door de slotverklaring na afloop van de FED-meeting. President Mario Draghi van de Europese Centrale Bank verzekerde dat de rente nog lang laag kan blijven, de risico's voor de Europese economie liggen namelijk nog steeds aan de onderzijde. De Spaanse premier Mariano Rajoy geeft toe het corruptieschandaal fout te hebben aangepakt door alles eerst te willen ontkennen. Rajoy ontkende wel zelf smeergeld te hebben ontvangen, andere leden van zijn Partido Popular-partij zouden dat wel hebben gedaan.