Lichte stijging van het resultaat in vergelijking met een record eerste kwartaal 2010.

Verdere stijging van de verkopen met 9,4 %.

D'Ieteren Auto: stijging van het marktaandeel tot 20,42 % in het eerste kwartaal op een markt van nieuwe voertuigen die steeg met 5,3 %. Stijging van de verkopen met 16 %.

Belron: stijging van de verkopen met 3 %, waarvan 1 % uit overnames en een gunstige impact van 2 % uit wisselkoersschommelingen. Bij constante perimeter zijn de verkopen stabiel ten opzichte van een sterke vergelijkingsperiode in 2010.

Avis Europe: Verhuuropbrengsten 5,2 % hoger dan vorig jaar (NB: Avis Europe rapporteert over de eerste vier maanden tot eind april).

Stijging van het courante geconsolideerde resultaat vóór belastingen, groepsaandeel, met 2,9 %.

Verwachte stijging met ten minste 5 %, van het courante geconsolideerde resultaat vóór belastingen, groepsaandeel, 2011 ten opzichte van een recordjaar 2010.

Margo Weber (KBC Securities): "D'Ieteren verhoogt de guidance voor het volledig boekjaar en dat is natuurlijk een positief signaal. Ik blijf koper van het aandeel."

Lichte stijging van het resultaat in vergelijking met een record eerste kwartaal 2010. Verdere stijging van de verkopen met 9,4 %. D'Ieteren Auto: stijging van het marktaandeel tot 20,42 % in het eerste kwartaal op een markt van nieuwe voertuigen die steeg met 5,3 %. Stijging van de verkopen met 16 %. Belron: stijging van de verkopen met 3 %, waarvan 1 % uit overnames en een gunstige impact van 2 % uit wisselkoersschommelingen. Bij constante perimeter zijn de verkopen stabiel ten opzichte van een sterke vergelijkingsperiode in 2010. Avis Europe: Verhuuropbrengsten 5,2 % hoger dan vorig jaar (NB: Avis Europe rapporteert over de eerste vier maanden tot eind april). Stijging van het courante geconsolideerde resultaat vóór belastingen, groepsaandeel, met 2,9 %. Verwachte stijging met ten minste 5 %, van het courante geconsolideerde resultaat vóór belastingen, groepsaandeel, 2011 ten opzichte van een recordjaar 2010. Margo Weber (KBC Securities): "D'Ieteren verhoogt de guidance voor het volledig boekjaar en dat is natuurlijk een positief signaal. Ik blijf koper van het aandeel."