Het bedrijf heeft de omzetcijfers over het tweede kwartaal en het eerste halfjaar al gepubliceerd. De omzet steeg met 14%, met een organische groei van 8,20%. De omzetcijfers overtroffen de verwachtingen van de analisten.

Margo Joris (KBC Securities): "De strategie van Van de Velde is succesvol en dat zal ook door de winstcijfers worden bevestigd. Ik reken voor het volledige halfjaar op een REBITDA van 26,90 miljoen euro en een nettowinst van 19 miljoen euro, exclusief valuta-effecten. Het advies accumulate voor het aandeel en het koersdoel van 39 euro blijven gehandhaafd."

Het bedrijf heeft de omzetcijfers over het tweede kwartaal en het eerste halfjaar al gepubliceerd. De omzet steeg met 14%, met een organische groei van 8,20%. De omzetcijfers overtroffen de verwachtingen van de analisten. Margo Joris (KBC Securities): "De strategie van Van de Velde is succesvol en dat zal ook door de winstcijfers worden bevestigd. Ik reken voor het volledige halfjaar op een REBITDA van 26,90 miljoen euro en een nettowinst van 19 miljoen euro, exclusief valuta-effecten. Het advies accumulate voor het aandeel en het koersdoel van 39 euro blijven gehandhaafd."