Margo Joris (KBC Securities): "Er wordt opnieuw een solide groei bij Van de Velde verwacht. De organische groei zal niettemin zijn vertraagd in de tweede helft van het jaar wegens een moeilijkere vergelijkingsbasis. Ik verwacht voor heel 2010 een groei met 6,60%, wat zou neerkomen op een omzet van 149,30 miljoen euro."

Het advies opbouwen voor het aandeel blijft gehandhaafd, met een koersdoel van 39 euro. Joris: "Ik hou in verband met het koersdoel rekening met een liquiditeitspremie van 10%. Anderzijds hou ik van het aandeel vanwege zijn sterkere concurrentiepositie, de stevige balans en de hoge marges."

Margo Joris (KBC Securities): "Er wordt opnieuw een solide groei bij Van de Velde verwacht. De organische groei zal niettemin zijn vertraagd in de tweede helft van het jaar wegens een moeilijkere vergelijkingsbasis. Ik verwacht voor heel 2010 een groei met 6,60%, wat zou neerkomen op een omzet van 149,30 miljoen euro." Het advies opbouwen voor het aandeel blijft gehandhaafd, met een koersdoel van 39 euro. Joris: "Ik hou in verband met het koersdoel rekening met een liquiditeitspremie van 10%. Anderzijds hou ik van het aandeel vanwege zijn sterkere concurrentiepositie, de stevige balans en de hoge marges."