Gezien het belang van de nabestellingen voor mei en juni kunnen we nog geen precies groeicijfer geven. Sardá blijft moeilijk in het voorjaar, maar toont een kentering voor het najaar. PrimaDonna blijft het sterkste groeimerk.

Deze groei houdt nog geen rekening met de consolidatie van {intimacy} en LinCHérie.

Voor het volledige jaar 2010 verwacht Van de Velde dat de groei van de Rebitda (courante ebitda) hoger zal liggen dan de omzetgroei. Dit heeft ondermeer te maken met de kostenbesparingen die vorig jaar zijn doorgevoerd.

Margo Joris (KBC Securities): "Ik zag verschillende nieuwe strategische initiatieven bij Van de Velde en daar kan ik alleen maar verheugd over zijn. Na de nieuwe overnames zullen we onze prognoses aanpassen. Ik blijf het aandeel opbouwen en verhoog het koersdoel van 37 naar 39 euro."

Gezien het belang van de nabestellingen voor mei en juni kunnen we nog geen precies groeicijfer geven. Sardá blijft moeilijk in het voorjaar, maar toont een kentering voor het najaar. PrimaDonna blijft het sterkste groeimerk. Deze groei houdt nog geen rekening met de consolidatie van {intimacy} en LinCHérie. Voor het volledige jaar 2010 verwacht Van de Velde dat de groei van de Rebitda (courante ebitda) hoger zal liggen dan de omzetgroei. Dit heeft ondermeer te maken met de kostenbesparingen die vorig jaar zijn doorgevoerd. Margo Joris (KBC Securities): "Ik zag verschillende nieuwe strategische initiatieven bij Van de Velde en daar kan ik alleen maar verheugd over zijn. Na de nieuwe overnames zullen we onze prognoses aanpassen. Ik blijf het aandeel opbouwen en verhoog het koersdoel van 37 naar 39 euro."