De marge in beide divisies staat onder druk omwille van de fors gestegen grondstofprijzen. Voor 2011 wordt verwacht dat de prijzen van een aantal belangrijke grondstoffen nog verder zullen stijgen.

In de mate dat de groep er niet zou in slagen deze stijgingen tijdig door te rekenen in de verkoopprijzen, zal dit een effect hebben op de resultaten van de groep.

Ter Beke investeert in 2011 verder in de verhoging van de efficiëntie van haar productieapparaat en in een verdere kostencontrole- en reductie.

Ter Beke blijft eveneens verder investeren in haar bereide gerechtenmerk Come a casa® door middel van publiciteits- en promotiecampagnes.

De marge in beide divisies staat onder druk omwille van de fors gestegen grondstofprijzen. Voor 2011 wordt verwacht dat de prijzen van een aantal belangrijke grondstoffen nog verder zullen stijgen. In de mate dat de groep er niet zou in slagen deze stijgingen tijdig door te rekenen in de verkoopprijzen, zal dit een effect hebben op de resultaten van de groep. Ter Beke investeert in 2011 verder in de verhoging van de efficiëntie van haar productieapparaat en in een verdere kostencontrole- en reductie. Ter Beke blijft eveneens verder investeren in haar bereide gerechtenmerk Come a casa® door middel van publiciteits- en promotiecampagnes.