Maar belangrijker worden uiteraard de kwartaalcijfers van Apple, die woensdag na het sluiten van de beurs worden bekendgemaakt.

De koers van Apple heeft een stevige duik gemaakt, dit als gevolg van de vrees dat het groeipotentieel voor het bedrijf is opgebruikt.

De vraag naar de iPhone 5 in de geïndustrialiseerde wereld is zo goed als gesatureerd. In de emerging markets is er uiteraard nog potentieel, maar daar is het potentieel voor de iPhone 5 beperkt tot de bovenklasse van de maatschappij. Donderdag komen ook Nokia en Microsoft met cijfers.

Maar belangrijker worden uiteraard de kwartaalcijfers van Apple, die woensdag na het sluiten van de beurs worden bekendgemaakt. De koers van Apple heeft een stevige duik gemaakt, dit als gevolg van de vrees dat het groeipotentieel voor het bedrijf is opgebruikt. De vraag naar de iPhone 5 in de geïndustrialiseerde wereld is zo goed als gesatureerd. In de emerging markets is er uiteraard nog potentieel, maar daar is het potentieel voor de iPhone 5 beperkt tot de bovenklasse van de maatschappij. Donderdag komen ook Nokia en Microsoft met cijfers.