Marco Gulpers van ING zette vanmorgen AB-InBev op kopen, dit naar aanleiding van een uitgebreid rapport dat hij over deze brouwer publiceerde. Volgens Gulpers zijn er vijf factoren die de koers van AB-InBev in beweging kunnen krijgen, waaronder een sterke cash flow performance.

Gulpers merkte op dat de brouwer bovendien een realistische guidance heeft gegeven voor 2014, een guidance die normaliter moet ingelost kunnen worden. Hij zet het aandeel op kopen, terwijl het vorige advies nog 'houden' luidde. Het koersdoel werd anderzijds verhoogd van 78,40 naar 84 euro.

Marco Gulpers van ING zette vanmorgen AB-InBev op kopen, dit naar aanleiding van een uitgebreid rapport dat hij over deze brouwer publiceerde. Volgens Gulpers zijn er vijf factoren die de koers van AB-InBev in beweging kunnen krijgen, waaronder een sterke cash flow performance. Gulpers merkte op dat de brouwer bovendien een realistische guidance heeft gegeven voor 2014, een guidance die normaliter moet ingelost kunnen worden. Hij zet het aandeel op kopen, terwijl het vorige advies nog 'houden' luidde. Het koersdoel werd anderzijds verhoogd van 78,40 naar 84 euro.