Deze diensten worden verleend door een team van 5 mensen (gebaseerd in Houten). 'LinCHérie' is geen winkelketen, noch een franchisingformule.

De aangesloten winkels worden volledig op zelfstandige basis beheerd. Van de Velde wordt eigenaar van het merk, en zal de dienstverlening naar het netwerk van zelfstandige ondernemers verder uitbouwen.

Deze overname zal geen belangrijke impact hebben op de geconsolideerde cijfers van Van de Velde.

Marc Leemans (Bank Degroof): "Deze overname kadert perfect in de strategie van het lingeriebedrijf. In een toelichting op het bericht zei Van de Velde dat de overname geen directe invloed op de geconsolideerde resultaten zal hebben. Het advies opbouwen voor het aandeel blijft gehandhaafd, met een koersdoel van 36 euro."

Deze diensten worden verleend door een team van 5 mensen (gebaseerd in Houten). 'LinCHérie' is geen winkelketen, noch een franchisingformule. De aangesloten winkels worden volledig op zelfstandige basis beheerd. Van de Velde wordt eigenaar van het merk, en zal de dienstverlening naar het netwerk van zelfstandige ondernemers verder uitbouwen. Deze overname zal geen belangrijke impact hebben op de geconsolideerde cijfers van Van de Velde. Marc Leemans (Bank Degroof): "Deze overname kadert perfect in de strategie van het lingeriebedrijf. In een toelichting op het bericht zei Van de Velde dat de overname geen directe invloed op de geconsolideerde resultaten zal hebben. Het advies opbouwen voor het aandeel blijft gehandhaafd, met een koersdoel van 36 euro."