Lingerieproducent Van de Velde gaf enkele punten een trading update over het het huidige boekjaar, waarbij op een aantal punten dieper werd ingegaan. Dit waren de hoogtepunten:

Voor 2010 verwacht Van de Velde (exclusief Intimacy) een omzetgroei die rond 6,5% ligt. De nabestellingen in december zullen bepalen waar dit groeicijfer precies zal eindigen.

Ook de omzetindicaties voor de eerste jaarhelft in 2011 zijn positief. De rendabiliteitsgroei voor het jaar 2010 blijft gezond en Van de Velde streeft naar een ebitda (exclusief Intimacy) boven m€ 49.

Intimacy verwacht op jaarbasis een omzet van m$ 36,6 en een ebitda van m$ 1,5. Hiervan worden 8 maanden volledig geconsolideerd in Van de Velde's cijfers.

Er wordt verder aan de toekomstige groei gewerkt met onder andere 2 recente openingen (Philadelphia en Detroit).

Marc Leemans (Bank Degroof): "Van de Velde verhoogde de guidance naar aanleiding van de trading update. Ik heb nog steeds een advies opbouwen voor het aandeel."

Lingerieproducent Van de Velde gaf enkele punten een trading update over het het huidige boekjaar, waarbij op een aantal punten dieper werd ingegaan. Dit waren de hoogtepunten: Voor 2010 verwacht Van de Velde (exclusief Intimacy) een omzetgroei die rond 6,5% ligt. De nabestellingen in december zullen bepalen waar dit groeicijfer precies zal eindigen. Ook de omzetindicaties voor de eerste jaarhelft in 2011 zijn positief. De rendabiliteitsgroei voor het jaar 2010 blijft gezond en Van de Velde streeft naar een ebitda (exclusief Intimacy) boven m€ 49. Intimacy verwacht op jaarbasis een omzet van m$ 36,6 en een ebitda van m$ 1,5. Hiervan worden 8 maanden volledig geconsolideerd in Van de Velde's cijfers. Er wordt verder aan de toekomstige groei gewerkt met onder andere 2 recente openingen (Philadelphia en Detroit). Marc Leemans (Bank Degroof): "Van de Velde verhoogde de guidance naar aanleiding van de trading update. Ik heb nog steeds een advies opbouwen voor het aandeel."