Voor het volledige jaar 2010 streeft Van de Velde naar een organische omzetgroei van minstens 5%. De organische omzetgroei in de tweede jaarhelft 2010 zal wellicht iets lager liggen dan in de eerste jaarhelft.

De financiële resultaten voor de eerste jaarhelft 2010 zullen op vrijdag 26 augustus worden bekendgemaakt.

Marc Leemans (Bank Degroof): "De omzetcijfers over de eerste zes maanden vanhet jaar waren uiteraard uitstekend. Wat de guidance betreft: Van de Velde stelt zich traditioneel conservatief op. Het advies opbouwen voor het aandeel blijft gehandhaafd."

Voor het volledige jaar 2010 streeft Van de Velde naar een organische omzetgroei van minstens 5%. De organische omzetgroei in de tweede jaarhelft 2010 zal wellicht iets lager liggen dan in de eerste jaarhelft. De financiële resultaten voor de eerste jaarhelft 2010 zullen op vrijdag 26 augustus worden bekendgemaakt. Marc Leemans (Bank Degroof): "De omzetcijfers over de eerste zes maanden vanhet jaar waren uiteraard uitstekend. Wat de guidance betreft: Van de Velde stelt zich traditioneel conservatief op. Het advies opbouwen voor het aandeel blijft gehandhaafd."