Vorige week al maakte Arseus de omzetcijfers over het eerste kwartaal bekend. In het eerste kwartaal van 2011 is de geconsolideerde omzet van het bedrijf met 15,0% gestegen naar € 111,3 miljoen. De organische groei bedroeg 3,2%.

Naar de huidige inzichten en uitgaande van de bestaande portfolio van Arseus, verwacht het management voor 2011 een omzetgroei tussen 8% en 12%, een organische omzetgroei tussen 3% en 6% en een recurrente EBITDA die naar verwachting sneller zal groeien dan de omzet.

Marc Leemans (Bank Degroof): "Uitstekende omzetcijfers bij Arseus, meer kan ik daarover niet zeggen. Ik handhaaf het advies accumulate."

Vorige week al maakte Arseus de omzetcijfers over het eerste kwartaal bekend. In het eerste kwartaal van 2011 is de geconsolideerde omzet van het bedrijf met 15,0% gestegen naar € 111,3 miljoen. De organische groei bedroeg 3,2%. Naar de huidige inzichten en uitgaande van de bestaande portfolio van Arseus, verwacht het management voor 2011 een omzetgroei tussen 8% en 12%, een organische omzetgroei tussen 3% en 6% en een recurrente EBITDA die naar verwachting sneller zal groeien dan de omzet. Marc Leemans (Bank Degroof): "Uitstekende omzetcijfers bij Arseus, meer kan ik daarover niet zeggen. Ik handhaaf het advies accumulate."