Tijdens het derde kwartaal van 2010 steeg de omzet in West-Europa met +3% tot EUR 80 miljoen met een positieve omzetgroei in de meeste landen in de regio.

Zwitserland en Scandinavië realiseerden een double-digit omzetgroei.

Het VK en Ierland waren sterk mede dankzij succesvolle lanceringen bij Jungle Formula, de marktleider in insectenbestrijding, en de nieuwe Paranix Dubbele Werking tegen hoofdluizen.

Zoals verwacht bleef de economische crisis echter een negatief effect hebben op de activiteiten in Zuid-Europa zoals Griekenland, Portugal en Spanje.

Marc Leemans (Bank Degroof): "Ik zag solide omzetcijfers bij Omega Pharma over het derde kwartaal, met een verrassing aan de bovenzijde. Meer goed nieuws moet de koers blijven ondersteunen. Ik heb nog steeds een advies opbouwen."

Tijdens het derde kwartaal van 2010 steeg de omzet in West-Europa met +3% tot EUR 80 miljoen met een positieve omzetgroei in de meeste landen in de regio. Zwitserland en Scandinavië realiseerden een double-digit omzetgroei. Het VK en Ierland waren sterk mede dankzij succesvolle lanceringen bij Jungle Formula, de marktleider in insectenbestrijding, en de nieuwe Paranix Dubbele Werking tegen hoofdluizen. Zoals verwacht bleef de economische crisis echter een negatief effect hebben op de activiteiten in Zuid-Europa zoals Griekenland, Portugal en Spanje. Marc Leemans (Bank Degroof): "Ik zag solide omzetcijfers bij Omega Pharma over het derde kwartaal, met een verrassing aan de bovenzijde. Meer goed nieuws moet de koers blijven ondersteunen. Ik heb nog steeds een advies opbouwen."