Marc Leemans (Bank Degroof): "De omzetgroei van Arseus over het eerste kwartaal kan 7,40% bedragen, met een totale omzet van 96,70 miljoen euro. Met name voor Fagron reken ik op een sterke performance, met een organische groei van 7%."

Leemans handhaaf met de trading update voor het eerste kwartaal op komst een advies opbouwen voor Arseus: "Ik blijf inderdaad positief voor dit bedrijf. Voor Corilus verwacht ik een organische groei met 1%, bij Dental kan er een groei met 1% zijn geweest inclusief een effect van 0,80 miljoen euro van de overnames van Dental Depots in het eerste kwartaal en tenslotte ga ik voor Medical uit van een autonome groei met 2%."

Marc Leemans (Bank Degroof): "De omzetgroei van Arseus over het eerste kwartaal kan 7,40% bedragen, met een totale omzet van 96,70 miljoen euro. Met name voor Fagron reken ik op een sterke performance, met een organische groei van 7%." Leemans handhaaf met de trading update voor het eerste kwartaal op komst een advies opbouwen voor Arseus: "Ik blijf inderdaad positief voor dit bedrijf. Voor Corilus verwacht ik een organische groei met 1%, bij Dental kan er een groei met 1% zijn geweest inclusief een effect van 0,80 miljoen euro van de overnames van Dental Depots in het eerste kwartaal en tenslotte ga ik voor Medical uit van een autonome groei met 2%."