Eind april was het management voorzichtig optimistisch, waarbij werd gesteld dat het organisch omzetcijfer over het volledige boekjaar sterker zou groeien dan de 3,40% die vorig jaar werd opgetekend.

Marc Leemans (Bank Degroof): "De lingerieproducent was er van overtuigd dat deze positieve trend zich al in de halfjaarcijfers zou aftekenen. Voor de bestaande business ga ik uit van een omzetstijging met 3,90%. Mogelijk gaat het bedrijf in de toekomst de rapportering veranderen, waarbij de resultaten van de productie onderscheiden worden van die van de retail business. Ik handhaaf een advies opbouwen voor het aandeel."

Eind april was het management voorzichtig optimistisch, waarbij werd gesteld dat het organisch omzetcijfer over het volledige boekjaar sterker zou groeien dan de 3,40% die vorig jaar werd opgetekend. Marc Leemans (Bank Degroof): "De lingerieproducent was er van overtuigd dat deze positieve trend zich al in de halfjaarcijfers zou aftekenen. Voor de bestaande business ga ik uit van een omzetstijging met 3,90%. Mogelijk gaat het bedrijf in de toekomst de rapportering veranderen, waarbij de resultaten van de productie onderscheiden worden van die van de retail business. Ik handhaaf een advies opbouwen voor het aandeel."