Marc Leemans (Bank Degroof): "De nieuwe COO van Omega Pharma maakte een goede indruk, zo mag de conclusie luiden. Hij wil zich focussen op producten met een hogere brutomarge. De aandacht zal vooral uitgaan naar die segmenten van de markt die 50% van de bestaande activeiten omvatten."

Leemans heeft nog steeds een advies opbouwen voor Omega Pharma: "De roll-out van activiteiten in emerging markets zal worden verder gezet. Een nieuwe topman voor Latijns-Amerika werd aangetrokken en Omega is op zoek naar een partner in Brazilië. De capex zal op het niveau van 2009 blijven, dat wil zeggen 3,50% van de omzet. De organisatie van het bedrijf zal op matrix basis georganiseerd worden, regionaal en per product/merk."

Marc Leemans (Bank Degroof): "De nieuwe COO van Omega Pharma maakte een goede indruk, zo mag de conclusie luiden. Hij wil zich focussen op producten met een hogere brutomarge. De aandacht zal vooral uitgaan naar die segmenten van de markt die 50% van de bestaande activeiten omvatten." Leemans heeft nog steeds een advies opbouwen voor Omega Pharma: "De roll-out van activiteiten in emerging markets zal worden verder gezet. Een nieuwe topman voor Latijns-Amerika werd aangetrokken en Omega is op zoek naar een partner in Brazilië. De capex zal op het niveau van 2009 blijven, dat wil zeggen 3,50% van de omzet. De organisatie van het bedrijf zal op matrix basis georganiseerd worden, regionaal en per product/merk."