Marc Leemans (Bank Degroof): "Arseus maakte inderdaad sterke resultaten bekend, alle divisies presteerden boven verwachting. Medical is daar een goed voorbeeld van, de omzet steeg bij deze afdeling met 13,50%, waar ik maar op een stijging met 5% had gerekend. Overigens zijn de resultaten van Medical moeilijk in te schattenb, veel is afhankelijk van het al dan niet binnenhalen van een grote order. Het derde kwartaal kan voor deze divisie wat zwakker worden, waarna het vierde kwartaal weer beter zou zijn."

Marc Leemans geeft toe dat zijn prognoses wat betreft de resultaten van Arseus te conservatief was: "Ik heb die na de publicatie van de resultaten dan ook meteen naar boven aangepast. Het koopadvies voor het aandeel blijft gehandhaafd, het koersdoel van 7,50 euro eveneens."

Marc Leemans (Bank Degroof): "Arseus maakte inderdaad sterke resultaten bekend, alle divisies presteerden boven verwachting. Medical is daar een goed voorbeeld van, de omzet steeg bij deze afdeling met 13,50%, waar ik maar op een stijging met 5% had gerekend. Overigens zijn de resultaten van Medical moeilijk in te schattenb, veel is afhankelijk van het al dan niet binnenhalen van een grote order. Het derde kwartaal kan voor deze divisie wat zwakker worden, waarna het vierde kwartaal weer beter zou zijn."Marc Leemans geeft toe dat zijn prognoses wat betreft de resultaten van Arseus te conservatief was: "Ik heb die na de publicatie van de resultaten dan ook meteen naar boven aangepast. Het koopadvies voor het aandeel blijft gehandhaafd, het koersdoel van 7,50 euro eveneens."