Marc Leemans (Bank Degroof): "Ik reken op omzetgroei met 8,40% in zijn totaliteit bij Arseus. Ik reken opnieuw op een sterke prestatie bij Fagron, met een omzetgroei van 15,60%, waarvan 5% organische groei."

Met de cijfers op komst handhaaft Leemans een advies opbouwen en een koersdoel van 11 euro: "Bij Dental is de herstructurering in volle gang, maar de vergelijkingsbasis wordt makkelijker. Ik reken hier op een organische groei met 1%. Bij Medical zou de turn-around vaste voet onder de grond moeten krijgen, voor Corilus ga ik uit van een volledig organische groei met 8,60%."

Marc Leemans (Bank Degroof): "Ik reken op omzetgroei met 8,40% in zijn totaliteit bij Arseus. Ik reken opnieuw op een sterke prestatie bij Fagron, met een omzetgroei van 15,60%, waarvan 5% organische groei." Met de cijfers op komst handhaaft Leemans een advies opbouwen en een koersdoel van 11 euro: "Bij Dental is de herstructurering in volle gang, maar de vergelijkingsbasis wordt makkelijker. Ik reken hier op een organische groei met 1%. Bij Medical zou de turn-around vaste voet onder de grond moeten krijgen, voor Corilus ga ik uit van een volledig organische groei met 8,60%."