Marc Leemans (Bank Degroof): "Het zou gaan om de verkoop van Bass zonder een paar belangrijke onderdelen van de brouwer, zoals bijvoorbeeld de internationale distributierechten. Er doen ook geruchten de ronde over de prijs, die zou 10 tot 15 miljoen pond bedragen."

Overigens zou AB-InBev ook Boddington willen verkopen. Leemans: "AB-InBev spitst zich toe op de commercialisatie van de internationale merken en van de premiemerken, zodat een rationalisatie van de portefeuille niet onlogisch zou zijn. Ik handhaaf een neutraal advies voor AB-InBev."

Marc Leemans (Bank Degroof): "Het zou gaan om de verkoop van Bass zonder een paar belangrijke onderdelen van de brouwer, zoals bijvoorbeeld de internationale distributierechten. Er doen ook geruchten de ronde over de prijs, die zou 10 tot 15 miljoen pond bedragen." Overigens zou AB-InBev ook Boddington willen verkopen. Leemans: "AB-InBev spitst zich toe op de commercialisatie van de internationale merken en van de premiemerken, zodat een rationalisatie van de portefeuille niet onlogisch zou zijn. Ik handhaaf een neutraal advies voor AB-InBev."