Omega Pharma analyseert op regelmatige basis verschillende scenario's met betrekking tot de structuur waarin de onderneming optimaal zou kunnen evolueren.

De huidige denkpistes bevinden zich in een te prematuur stadium om hierover verdere informatie te geven. Conform de geldende voorschriften zal Omega Pharma hierover nader communiceren als en wanneer er zich in deze context een relevant feit zou voordoen of er een beslissing zou zijn genomen.

Dat is vandaag niet het geval, en het is evenmin duidelijk of dat stadium al dan niet zal bereikt worden.

Marc Leemans (Bank Degroof): "Een exit van Omega Pharma zou niet geheel onlogisch zijn, gezien de tanende kwaliteit van de resultaten. Ik heb slechts een neutraal advies."

Omega Pharma analyseert op regelmatige basis verschillende scenario's met betrekking tot de structuur waarin de onderneming optimaal zou kunnen evolueren. De huidige denkpistes bevinden zich in een te prematuur stadium om hierover verdere informatie te geven. Conform de geldende voorschriften zal Omega Pharma hierover nader communiceren als en wanneer er zich in deze context een relevant feit zou voordoen of er een beslissing zou zijn genomen. Dat is vandaag niet het geval, en het is evenmin duidelijk of dat stadium al dan niet zal bereikt worden. Marc Leemans (Bank Degroof): "Een exit van Omega Pharma zou niet geheel onlogisch zijn, gezien de tanende kwaliteit van de resultaten. Ik heb slechts een neutraal advies."