D'Ieteren bezit een belang van 59,6 % in Avis Europe en heeft zich onherroepelijk verbonden om te stemmen voor de goedkeuring van dit voorstel.

Gezien de aangeboden vergoeding van 3,15 GBP in contanten voor elk aandeel van Avis Europe wordt het bestaande uitgegeven aandelenkapitaal van Avis Europe (volledig verwaterde door de uit te geven aandelen onder de Incentive Plan op lange termijn van Avis Europe) gewaardeerd op ongeveer 636 miljoen GBP (719 miljoen EUR), en het belang van 59,6 % dat D'Ieteren in Avis Europe bezit op ongeveer 367 miljoen GBP (415 miljoen EUR).

Marc Leemans (Bank Degroof): "Dit was één van de verhoopte katalysatoren voor D'Ieteren. Het aandeel is dan ook nog steeds koopwaardig, het koersdoel wordt verhoogd tot 60 euro."

D'Ieteren bezit een belang van 59,6 % in Avis Europe en heeft zich onherroepelijk verbonden om te stemmen voor de goedkeuring van dit voorstel. Gezien de aangeboden vergoeding van 3,15 GBP in contanten voor elk aandeel van Avis Europe wordt het bestaande uitgegeven aandelenkapitaal van Avis Europe (volledig verwaterde door de uit te geven aandelen onder de Incentive Plan op lange termijn van Avis Europe) gewaardeerd op ongeveer 636 miljoen GBP (719 miljoen EUR), en het belang van 59,6 % dat D'Ieteren in Avis Europe bezit op ongeveer 367 miljoen GBP (415 miljoen EUR). Marc Leemans (Bank Degroof): "Dit was één van de verhoopte katalysatoren voor D'Ieteren. Het aandeel is dan ook nog steeds koopwaardig, het koersdoel wordt verhoogd tot 60 euro."