Op jaarbasis zijn de verkopen met 15,20% gestegen en dat betekent dat 2010 waarschijnlijk opnieuw een topjaar gaat worden wat de autoverkopen betreft. Er wordt gerekend op 538.000 verkochte wagens.

Anderzijds wijst FEBIAC er op dat 2008 het vorige recordjaar was, met 535.947 verkochte wagens. De vraag naar auto's is sterk dankzij de subsidies voor milieuvriendelijke wagens.

Marc Leemans (Bank Degroof): "De Belgische automarkt blijft in goeden doen, zo blijkt uit de verkoopcijfers voor de maand november. D'Ieteren breidt anderzijds het marktaandeel verder uit, zodat ik mijn koopadvies handhaaf."

Op jaarbasis zijn de verkopen met 15,20% gestegen en dat betekent dat 2010 waarschijnlijk opnieuw een topjaar gaat worden wat de autoverkopen betreft. Er wordt gerekend op 538.000 verkochte wagens. Anderzijds wijst FEBIAC er op dat 2008 het vorige recordjaar was, met 535.947 verkochte wagens. De vraag naar auto's is sterk dankzij de subsidies voor milieuvriendelijke wagens. Marc Leemans (Bank Degroof): "De Belgische automarkt blijft in goeden doen, zo blijkt uit de verkoopcijfers voor de maand november. D'Ieteren breidt anderzijds het marktaandeel verder uit, zodat ik mijn koopadvies handhaaf."