In het eerste semester van 2010 is de geconsolideerde omzet met 7,6% gestegen naar € 204,7 miljoen. De organische groei bedroeg 2,7%.

Fagron en Corilus deden het uitstekend met een organische groei van respectievelijk 9,2% en 8,6%. De aanhoudend sterke omzetgroei van Fagron is te verklaren door de succesvolle strategie om magistrale bereidingen te revitaliseren, de kracht van het merk

Fagron, de optimale inzet van de lokaal aanwezige kennis en expertise en de sales- en marketingpower van de organisatie.

De omzet van Corilus werd gestuwd door het aantrekken van nieuwe klanten, de toename van het aantal onderhoudscontracten, de lancering van zelfontwikkelde innovatieve softwarepakketten en de internationale uitrol van software.

Arseus Dental had een iets minder kwartaal en realiseerde een omzetdaling van 0,9%. Deze daling werd vooral veroorzaakt door de afgenomen vraag naar equipment in België en Frankrijk.

Marc Leemans (Bank Degroof): "Arseus profiteert van de sterke vooruitgang van Fagron. Het advies accumulate en het koersdoel van 10,50 euro blijven gehandhaafd."

In het eerste semester van 2010 is de geconsolideerde omzet met 7,6% gestegen naar € 204,7 miljoen. De organische groei bedroeg 2,7%. Fagron en Corilus deden het uitstekend met een organische groei van respectievelijk 9,2% en 8,6%. De aanhoudend sterke omzetgroei van Fagron is te verklaren door de succesvolle strategie om magistrale bereidingen te revitaliseren, de kracht van het merk Fagron, de optimale inzet van de lokaal aanwezige kennis en expertise en de sales- en marketingpower van de organisatie. De omzet van Corilus werd gestuwd door het aantrekken van nieuwe klanten, de toename van het aantal onderhoudscontracten, de lancering van zelfontwikkelde innovatieve softwarepakketten en de internationale uitrol van software. Arseus Dental had een iets minder kwartaal en realiseerde een omzetdaling van 0,9%. Deze daling werd vooral veroorzaakt door de afgenomen vraag naar equipment in België en Frankrijk. Marc Leemans (Bank Degroof): "Arseus profiteert van de sterke vooruitgang van Fagron. Het advies accumulate en het koersdoel van 10,50 euro blijven gehandhaafd."