Duvel Moortgat heeft ondanks het zwakke economische klimaat in 2009 een hoger resultaat kunnen neerzetten. Indien zich geen nieuwe en onverwachte ontwikkelingen voordoen op economisch vlak in de belangrijkste markten, zal de groei in 2010 kunnen worden verder gezet.

Marc Leemans (Bank Degroof): "Duvel maakte veel beter dan verwachte resultaten, die zowel mijn eigen prognoses als de consensus overtroffen. Op basis van de cijfers heb ik het koersdoel opgetrokken van 47 naar 60 euro, maar het advies voor het aandeel Duvel gaat naar omlaag vanwege de waardering. Het advies bedraagt nu nog houden, waar dat voordien opbouwen was."

Duvel Moortgat heeft ondanks het zwakke economische klimaat in 2009 een hoger resultaat kunnen neerzetten. Indien zich geen nieuwe en onverwachte ontwikkelingen voordoen op economisch vlak in de belangrijkste markten, zal de groei in 2010 kunnen worden verder gezet. Marc Leemans (Bank Degroof): "Duvel maakte veel beter dan verwachte resultaten, die zowel mijn eigen prognoses als de consensus overtroffen. Op basis van de cijfers heb ik het koersdoel opgetrokken van 47 naar 60 euro, maar het advies voor het aandeel Duvel gaat naar omlaag vanwege de waardering. Het advies bedraagt nu nog houden, waar dat voordien opbouwen was."