Marc Leemans (Bank Degroof): "De verkoop van Avis Europe zou de schuldenpositie van D'Ieteren aanzienlijk verlichten, want veel van de schulden staan op de balans van Avis Europe. Het verhuren van auto's blijft een kapitaalintensieve en voorlopig nog lage ROCE activiteit, hoewel de positie van Avis Europe aanzienlijk is verbeterd."

Leemans is nog steeds koper van D'Ieteren, met een koersdoel van 375 euro: "Op basis van minder dan 9 keer de verwachte winst biedt D'Ieteren nog steeds goede waarde. Een verkoop van het belang in Avis Europe zou de ROCE-situatie in aanzienlijke mate verbeteren."

Marc Leemans (Bank Degroof): "De verkoop van Avis Europe zou de schuldenpositie van D'Ieteren aanzienlijk verlichten, want veel van de schulden staan op de balans van Avis Europe. Het verhuren van auto's blijft een kapitaalintensieve en voorlopig nog lage ROCE activiteit, hoewel de positie van Avis Europe aanzienlijk is verbeterd." Leemans is nog steeds koper van D'Ieteren, met een koersdoel van 375 euro: "Op basis van minder dan 9 keer de verwachte winst biedt D'Ieteren nog steeds goede waarde. Een verkoop van het belang in Avis Europe zou de ROCE-situatie in aanzienlijke mate verbeteren."