Denk daarbij aan "bank holiday's" zoals in 1933 toen van de ene op de andere dag goud aanhouden een misdrijf werd, het gele edelmetaal geconfisceerd werd tegen 20 USD/ounce en daarna...aan 35 dollar gezet werd oftewel : een devaluatie met 30 % van de dollar tegenover de goudprijs.

Of toen na de aanslagen van 9/11 Wall Street een week de deuren sloot en niemand nog aan zijn portefeuille kon. Kan iets soortgelijks opnieuw gebeuren ? Zeker en vast, zegt Celente...

Marc Haagen (Haagen Invest): "Het uitroepen van de noodtoestand in de United States of America - alles in mogelijk geworden door de nieuwe wet "National Defense Authorization Act" van 1 december 2011. Deze geeft namelijk het Amerikaanse leger de macht om elke Amerikaan - waar ook ter wereld - voor onbepaalde tijd vast te houden en dit zonder recht op een proces ! America, Land of The Free, Land of Liberty ? Niet meer nu... Zeker de Amerikaanse pers zou hier moeten opgesprongen zijn en de verontwaardiging zou van de voorpagina's moeten spatten doch...niets van dit alles. Celente noemt de persmensen dan ook presstitutes... Van het hele Congress was het slechts senator en presidentskandidaat Ron Paul die de wet omschreef als "a descent into totalitarianism", een afzakken naar een totalitair regime..."

Een tegenbeweging, te groot om te grijpen, te anoniem want zonder leider om in te grijpen; de OCCUPY-beweging die als een octopus overal zijn tentakels heeft. Jaren geleden al door Celente voorspeld. Een mega-trend van het nieuwe millennium!

Marc Haagen: "Zal 2012 het jaar worden waarin veel van de langere termijn trends zullen culmineren, op sociaal-economisch vlak en geopolitiek? "Some will come with a big bang, others less dramatically". De problemen in Europa en de VS zijn niet opgelost "and...will come back with a vengeance !" "The Trends Research Institute has been forecasting such a scenario for the last three years : the Panic of 2008, massive unemployment, currency wars, trade wars, leading to The First Great War of The 21th Century"..."

Denk daarbij aan "bank holiday's" zoals in 1933 toen van de ene op de andere dag goud aanhouden een misdrijf werd, het gele edelmetaal geconfisceerd werd tegen 20 USD/ounce en daarna...aan 35 dollar gezet werd oftewel : een devaluatie met 30 % van de dollar tegenover de goudprijs. Of toen na de aanslagen van 9/11 Wall Street een week de deuren sloot en niemand nog aan zijn portefeuille kon. Kan iets soortgelijks opnieuw gebeuren ? Zeker en vast, zegt Celente... Marc Haagen (Haagen Invest): "Het uitroepen van de noodtoestand in de United States of America - alles in mogelijk geworden door de nieuwe wet "National Defense Authorization Act" van 1 december 2011. Deze geeft namelijk het Amerikaanse leger de macht om elke Amerikaan - waar ook ter wereld - voor onbepaalde tijd vast te houden en dit zonder recht op een proces ! America, Land of The Free, Land of Liberty ? Niet meer nu... Zeker de Amerikaanse pers zou hier moeten opgesprongen zijn en de verontwaardiging zou van de voorpagina's moeten spatten doch...niets van dit alles. Celente noemt de persmensen dan ook presstitutes... Van het hele Congress was het slechts senator en presidentskandidaat Ron Paul die de wet omschreef als "a descent into totalitarianism", een afzakken naar een totalitair regime..." Een tegenbeweging, te groot om te grijpen, te anoniem want zonder leider om in te grijpen; de OCCUPY-beweging die als een octopus overal zijn tentakels heeft. Jaren geleden al door Celente voorspeld. Een mega-trend van het nieuwe millennium! Marc Haagen: "Zal 2012 het jaar worden waarin veel van de langere termijn trends zullen culmineren, op sociaal-economisch vlak en geopolitiek? "Some will come with a big bang, others less dramatically". De problemen in Europa en de VS zijn niet opgelost "and...will come back with a vengeance !" "The Trends Research Institute has been forecasting such a scenario for the last three years : the Panic of 2008, massive unemployment, currency wars, trade wars, leading to The First Great War of The 21th Century"..."