Hoe zou hij de zaken dan aanpakken? Marc Faber zou het systeem uitpersen als een citroen als hij macht had. Concreet wil dat zeggen dat hij zou stoppen met quantative easing en alle mogelijke andere onzin. Besparen zou aan de orde van de dag zijn, kwestie van de schulden zo snel mogelijk af te bouwen.

Op de stelling dat besparen deflatie zou veroorzaken, reageerde Faber schouderophalend. Beter deflatie dan inflatie, zo luidt zijn stelling. Hij zou graag een tijdje voor centrale bankier willen zijn, in dat geval zou hij de grootste havik uit de geschiedenis worden.

Hoe zou hij de zaken dan aanpakken? Marc Faber zou het systeem uitpersen als een citroen als hij macht had. Concreet wil dat zeggen dat hij zou stoppen met quantative easing en alle mogelijke andere onzin. Besparen zou aan de orde van de dag zijn, kwestie van de schulden zo snel mogelijk af te bouwen. Op de stelling dat besparen deflatie zou veroorzaken, reageerde Faber schouderophalend. Beter deflatie dan inflatie, zo luidt zijn stelling. Hij zou graag een tijdje voor centrale bankier willen zijn, in dat geval zou hij de grootste havik uit de geschiedenis worden.