In geval van een daling van de beurskoersen met 40% zou zich opnieuw een interessant instapmoment kunnen voordoen. Op dat punt zouden Amerikaanse aandelen namelijk opnieuw aantrekkelijk gewaardeerd kunnen worden. De huidige waardering is niet aantrekkelijk en dat is louter en alleen het gevolg van de monetaire politiek die door de FED werd gevoerd.

De Amerikaanse centrale bank heeft door de markt te overspoelen met goedkoop geld de waarderingen op de beurs kunstmatig doen stijgen en die ballon zal vroeg of laat doorprikt moeten worden. Hoe sneller dat gebeurt, hoe sneller de markt weer kan terugkeren naar normale marktomstandigheden.

In geval van een daling van de beurskoersen met 40% zou zich opnieuw een interessant instapmoment kunnen voordoen. Op dat punt zouden Amerikaanse aandelen namelijk opnieuw aantrekkelijk gewaardeerd kunnen worden. De huidige waardering is niet aantrekkelijk en dat is louter en alleen het gevolg van de monetaire politiek die door de FED werd gevoerd. De Amerikaanse centrale bank heeft door de markt te overspoelen met goedkoop geld de waarderingen op de beurs kunstmatig doen stijgen en die ballon zal vroeg of laat doorprikt moeten worden. Hoe sneller dat gebeurt, hoe sneller de markt weer kan terugkeren naar normale marktomstandigheden.