Volgens de Zwitser is alles mogelijk wanneer er maar genoeg geld wordt gedrukt. Maar de kruik gaat zolang te water tot ze barst. Faber is van mening dat er een dag zal komen dat de financiële markten ongenadig zullen afrekenen met het ongebreideld laten draaien van de geldpersen.

Alles is volgens Faber mogelijk: de obligatiemarkt kan imploderen, de aandelenmarkt kan een zeepbel worden. Dat kan knap vervelend worden voor de Verenigde Staten, want die gaan op hetzelfde moment ook tot de ontdekking komen dat de economie niet herstelt.

Volgens de Zwitser is alles mogelijk wanneer er maar genoeg geld wordt gedrukt. Maar de kruik gaat zolang te water tot ze barst. Faber is van mening dat er een dag zal komen dat de financiële markten ongenadig zullen afrekenen met het ongebreideld laten draaien van de geldpersen. Alles is volgens Faber mogelijk: de obligatiemarkt kan imploderen, de aandelenmarkt kan een zeepbel worden. Dat kan knap vervelend worden voor de Verenigde Staten, want die gaan op hetzelfde moment ook tot de ontdekking komen dat de economie niet herstelt.