Marc Faber ziet Wall Street met 30% crashen en wijst ook meteen een schuldige voor een toekomstige koersval aan. Dat is niemand minder dan de Amerikaanse president Barack Obama, die het verwijt krijgt een erg slechte president te zijn geweest. Obama kan in de VS nog aan de basis van politieke problemen komen te liggen.

Faber geeft eerlijk toe dat hij al eerder gewaarschuwd heeft voor een berenmarkt, voorspellingen die toen niet zijn uitgekomen. De huidige waarderingen op Wall Street zijn echter inmiddels nog veel hoger geworden en dat op een moment dat de wereldeconomie volgens Faber aan het verzwakken is.

Marc Faber ziet Wall Street met 30% crashen en wijst ook meteen een schuldige voor een toekomstige koersval aan. Dat is niemand minder dan de Amerikaanse president Barack Obama, die het verwijt krijgt een erg slechte president te zijn geweest. Obama kan in de VS nog aan de basis van politieke problemen komen te liggen. Faber geeft eerlijk toe dat hij al eerder gewaarschuwd heeft voor een berenmarkt, voorspellingen die toen niet zijn uitgekomen. De huidige waarderingen op Wall Street zijn echter inmiddels nog veel hoger geworden en dat op een moment dat de wereldeconomie volgens Faber aan het verzwakken is.