Integendeel zelfs, hij heeft zijn standpunt zelfs nog verhard. Marc Faber ziet drie redenen waarom we op een grote klap afstevenen. De eerste reden is dat de Verenigde Staten het voorbeeld van de groeimarkten zullen volgen en de weg naar omlaag zullen inslaan.

De tweede reden is dat het Midden-Oosten een volledige ramp zal worden, de militaire interventie in Syrië zal de zoveelste factor worden die de onzekerheid in de regio zal doen toenemen. Ten slotte is er de stijging van de rentevoeten in de Verenigde Staten, die nog niet ten einde is.

Integendeel zelfs, hij heeft zijn standpunt zelfs nog verhard. Marc Faber ziet drie redenen waarom we op een grote klap afstevenen. De eerste reden is dat de Verenigde Staten het voorbeeld van de groeimarkten zullen volgen en de weg naar omlaag zullen inslaan. De tweede reden is dat het Midden-Oosten een volledige ramp zal worden, de militaire interventie in Syrië zal de zoveelste factor worden die de onzekerheid in de regio zal doen toenemen. Ten slotte is er de stijging van de rentevoeten in de Verenigde Staten, die nog niet ten einde is.