Faber gelooft echter niet dat de problemen achter de rug zijn, hij ziet de aandelen van de sociale media in de tweede jaarhelft crashen. De recente correctie in de sector mag als een teken aan de wand beschouwd worden. De crash van de sector in de tweede jaarhelft zou kunnen leiden tot een algemene correctie op Wall Street.

Op basis van de huidige koersniveaus zijn de verwachtingen van de beleggers veel te hoog gespannen en die verwachtingen zullen hoe dan ook teleurgesteld worden. Volgens Faber is het alleszins veel te laat om nog Amerikaanse aandelen te kopen, ze zijn momenteel veel te duur.

Faber gelooft echter niet dat de problemen achter de rug zijn, hij ziet de aandelen van de sociale media in de tweede jaarhelft crashen. De recente correctie in de sector mag als een teken aan de wand beschouwd worden. De crash van de sector in de tweede jaarhelft zou kunnen leiden tot een algemene correctie op Wall Street. Op basis van de huidige koersniveaus zijn de verwachtingen van de beleggers veel te hoog gespannen en die verwachtingen zullen hoe dan ook teleurgesteld worden. Volgens Faber is het alleszins veel te laat om nog Amerikaanse aandelen te kopen, ze zijn momenteel veel te duur.