Het enige wat de FED heeft bereikt, is dat de waarde van een aantal activaklassen werden opgeblazen tot een zeepbel van enorme afmetingen. Daardoor is er asset inflatie ontstaan en de lucht die in de beurskoersen is geslopen, zal er onvermijdelijk weer uitmoeten.

Volgens Faber is een forse correctie van de koersen op de beurs van Wall Street dan ook onvermijdelijk geworden. De FED heeft alleen Wall Street goed bediend, terwijl Main Street in de kou is blijven staan. De levensstandaard van de meeste Amerikanen is in de voorbije jaren niet verbeterd, wel integendeel.

Het enige wat de FED heeft bereikt, is dat de waarde van een aantal activaklassen werden opgeblazen tot een zeepbel van enorme afmetingen. Daardoor is er asset inflatie ontstaan en de lucht die in de beurskoersen is geslopen, zal er onvermijdelijk weer uitmoeten. Volgens Faber is een forse correctie van de koersen op de beurs van Wall Street dan ook onvermijdelijk geworden. De FED heeft alleen Wall Street goed bediend, terwijl Main Street in de kou is blijven staan. De levensstandaard van de meeste Amerikanen is in de voorbije jaren niet verbeterd, wel integendeel.